Gezondheidspunt Laakkwartier is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0703930811 (spoed:kies 1)
Telefoonnummer: 0703930811 (spoed:kies 1)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Afspraak maken?

Afspraken

Wij hebben 's ochtends en 's middags spreekuur volgens afspraak. U kunt hiervoor de doktersassistente bellen om een afspraak te maken. In de meeste gevallen, kun u de zelfde dag of de volgende dag terecht. Bij spoedeisende gevallen en of hechtwonden kunt u uiteraard nog sneller terecht.

 

Spreekuur 

 

Van der Schoor

Maandag

 

Woensdag

 

Vrijdag

Dekker

Maandag

Dinsdag

Woensdag ochtend

Donderdag ochtend 

Vrijdag

Jabroer

Maandag

 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Ettaher

 

Dinsdag

 

 

 

Vestjes

 

 

 

Donderdag

 

Daarnaast hebben wij twee huisartsen in opleiding op wisselende dagen.

Huisbezoeken

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen kunt u een huisbezoek aanvragen. Omdat er op de praktijk betere onderzoeksmogelijkheden zijn is het beter zo mogelijk naar de praktijk te komen.

Telefonisch spreekuur

Tussen 11.00 en 11.30 of tussen 13.30 en 14.30 kunt u bellen met een van de huisartsen voor het opvragen/bespreken van uitslagen en het stellen van vragen. Deze tijd is niet bestemd voor het bestellen van herhaalrecepten.

 

Wegens ruimtegebrek hebben wij een spreekkamer gehuurd bij het 'Buurthuis van de Toekomst'. Het kan zijn dat u wordt verzocht hier heen te komen in plaats van de Goeverneurlaan. Het adres is: Jan van Beersstraat 69. De spreekkamer bevindt zich op de 1e etage van het clubhuis van voetbal vereniging H.V.V Laakkwartier.